Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Sheng, Zhongwei"'
Autor:
Shu, Jingting, Liu, Yifan, Shan, Yanju, Ji, Gaige, Ju, Xiaojun, Tu, Yunjie, Shi, Shiying, Sheng, Zhongwei, Zhang, Ming, Zou, Jianmin
Publikováno v:
In Poultry Science December 2021 100(12)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shu Jingting, Xiao Qin, Shan Yanju, Zhang Ming, Tu Yunjie, Ji Gaige, Sheng Zhongwei, Zou Jianmin
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 12, Iss 8, p e0183118 (2017)
Oxidative and glycolytic myofibers have different structures and metabolic characteristics and their ratios are important in determining poultry meat quality. However, the molecular mechanisms underlying their differences are unclear. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/454f5404c9874516b728db90a056f48b
Autor:
Shiying Shi, Zou Jianmin, Ju Xiaojun, Sheng Zhongwei, Shan Yanju, Ji Gaige, Zhang Ming, Tu Yunjie, Shu Jingting, Liu Yifan
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Vol 100, Iss 12, Pp 101496-(2021)
Poultry Science, Vol 100, Iss 12, Pp 101496-(2021)
Wooden breast (WB) is a muscle disorder affecting modern commercial broiler chickens that leads to a palpable firm pectoralis major muscle and causes severe reduction in meat quality, resulting in substantial economic losses for the poultry industry.
Autor:
Zhang Ming, Sheng Zhongwei, Ji Gaige, Shan Yanju, Tu Yunjie, Zou Jianmin, Jingfang Xie, Ju Xiaojun, Shu Jingting, Liu Yifan
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
Skeletal muscle fibers are primarily categorized into oxidative and glycolytic fibers, and the ratios of different myofiber types are important factors in determining livestock meat quality. However, the molecular mechanism for determining muscle fib
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teng Ma, Mingxiu Xia, Jianchao Li, Wang Hongzhi, Aiqin Dai, Guohong Chen, Lu Xu, Lu Liu, Jing Chen, Fei Zhai, Guobin Chang, Dengke Hua, Sheng Zhongwei, Rong Chen
Publikováno v:
BioMed Research International
BioMed Research International, Vol 2014 (2014)
BioMed Research International, Vol 2014 (2014)
Salmonella enterica Enteritidis(S. Enteritidis) andSalmonella enterica Pullorum(S. pullorum) are regarded as a threat to poultry production. This study’s aim is to characterize the expression profiles in response to three different challenges and t
Autor:
Zou JianMin, Tu YunJie, Sheng ZhongWei, Shan YanJu, Zhang Ming, Xiao Qin, Shu JingTing, Ji GaiGe
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 12, Iss 8, p e0183118 (2017)
PLoS ONE
PLoS ONE
Oxidative and glycolytic myofibers have different structures and metabolic characteristics and their ratios are important in determining poultry meat quality. However, the molecular mechanisms underlying their differences are unclear. In this study,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.