Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Sheng, Qinghai"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 198-207 (2024)
Heat-moisture treatment (HMT) was evaluated for its effects on the antioxidant, nutritional and dough properties of different legume flours. The results showed that the contents of total phenols and flavonoids and the antioxidant capacity of adzuki b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a81d22ac10094d2185de81642e51c56a
Autor:
Zhang, Yuemeng, Song, Lijun, Chu, Tianxu, Zhou, Liangfu, Tang, Xia, Sheng, Qinghai, Zhao, Wen, Sun, Yasai
Publikováno v:
In Food Bioscience January 2025 63
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 372-393 (2023)
With the continuous development of science and technology, the conventional low-temperature storage technology can no longer meet people’s pursuit of food quality. In recent years, magnetic fields have been widely used in the field of low-temperatu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee86d30be1374cdb82f28f8ef27313a7
Autor:
Chen, Kang, Wei, Xuetao, Zhang, Jian, Gudmundsson, Haraldur G., Haraldsson, Gudmundur G., Sheng, Qinghai, Zhang, Yumei, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 12, Pp 200-207,213 (2024)
Ultrafine grinding is an advanced technology that can grind materials down to the micron or even nanometer level, with significant advantages of material savings, fast grinding speed, and uniform and fine powder particle size. Recently, it has gradua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38c107c105e14bb2bf1458730cf9308a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Yuemeng, Song, Lijun, Chu, Tianxu, Zhou, Liangfu, Tang, Xia, Sheng, Qinghai, Zhao, Wen, Sun, Yasai
Publikováno v:
Food Bioscience; January 2025, Vol. 63 Issue: 1