Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Sheng, Kangliang"'
Autor:
Dai, Nini, Yang, Xinting, Pan, Peilong, Zhang, Guanghui, Sheng, Kangliang, Wang, Jingmin, Liang, Xiao, Wang, Yongzhong
Publikováno v:
In Microbiological Research October 2024 287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Jingmin, An, Jing, Zhang, Zhengqi, Zhu, Haimei, Liang, Xiao, Yang, Song, Sheng, Kangliang, Chen, Liping, Lu, Hengqian, Wang, Yongzhong
Publikováno v:
In Microchemical Journal June 2023 189
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 2, Pp 173-180 (2023)
An unknown laboratory strain was identified and named as Bacillus cereus HMPM18123 based on the 16S rRNA gene and conserved protein-coding gene (gyrA and gyrB) sequences combined with virulence genes (nheA, nheB, nheC, hblA, hblC, hblD, becT, cytK an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49447587fb2b4b56899190d97926271d
Autor:
Yan, Ling, Cao, Yaqi, Hou, Linhai, Luo, Tianyu, Li, Meiqi, Gao, Shengjie, Wang, Lei, Sheng, Kangliang, Zheng, Lei
Publikováno v:
In Journal of Advanced Research April 2024
Autor:
Wu, Xinru, Zhang, Qingao, Wang, Zeming, Xu, Yifan, Tao, Qiuru, Wang, Jingmin, Kong, Xiaowei, Sheng, Kangliang, Wang, Yongzhong
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 June 2022 209 Part B:1837-1847
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yan, Ling, Wang, Rongrong, Wang, Huimin, Sheng, Kangliang, Liu, Changhong, Qu, Hao, Ma, Aijin, Zheng, Lei
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2018 84:450-457
Autor:
Sheng, Kangliang, Shui, Shanshan, Yan, Ling, Yu, Junjie, Hao, Guang, Qu, Hao, Liu, Jian, Zhang, Yan, Liu, Changhong, Zheng, Lei
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2018 49:224-234