Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Shen, Huangchen"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 5, Pp 266-274 (2023)
Foods are subject to deterioration caused by ice crystal formation and recrystallization during storage and transportation. At present, adding antifreeze is an effective means to delay the deterioration of frozen foods and maintain food quality. γ-P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4c3df656c684312942b16623bfa1fa1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Weijie, Shen, Huangchen, Li, Ying, Yang, Kai, Lei, Peng, Gu, Yian, Sun, Liang, Xu, Hong, Wang, Rui
Publikováno v:
Foods; May2023, Vol. 12 Issue 9, p1748, 15p