Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Shelf-life stability"'
Autor:
Sara Mazidi, Mohammad-Hadi Eskandari, Mehrdad Niakosari, Reza Mostowfizadeh-Ghalamfarsa, Mahboobeh Fazaeli
Publikováno v:
International Journal of Nutrition Sciences, Vol 9, Iss 4, Pp 308-317 (2024)
Background: Tiri bread is one of the oldest known bread types in the Middle East. It is single layer, unleavened, soft, and flat traditional bread baked at home. Dry bread has a long shelf life if stored appropriately at room temperature, but a fresh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03615af97ebf4a1191333050d986947a
Publikováno v:
Maǧallaẗ al-baṣraẗ al-ʻulūm al-zirāʻiyyaẗ, Vol 37, Iss 1 (2024)
The aim of this article is to review applications of modified atmosphere packaging (MAP) in poultry meat. As well as, its effects on the qualitative characteristics and shelf-life stability. Packaging is a harmonized rule of preparing the product for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6416f70efc4e409287059b3a05041b10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richard John Mongi
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 11, Iss , Pp 100522- (2023)
Background: Solar drying seems to be a feasible technique for preserving and extending the shelf life of perishable fruits all year round in developing nations like Tanzania. However, there have only been a few studies on the effect of solar drying o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab20f11fd0fc4d189746c6e703c72984
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buach, Chatmani, Charothar Thammachai, Tighe, Brian J., Topham, Paul D., Molloy, Robert, Punyamoonwongsa, Patchara
Publikováno v:
Artificial Cells, Nanomedicine, and Biotechnology. 51:192-204
Bee propolis has been used in alternative medicine to treat various diseases. Due to its limited water solubility, it is often used in combination with alcohol solvents, causing skin irritation and immune response. To solve this, the new drug deliver
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 1, p 225 (2020)
Polyphenols play an important role in the sensorial and health-promoting properties of fruits and vegetables and display varying structure-dependent stability during processing and shelf-life. The current work aimed to increase the fundamental unders
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e799f206e423461ebaab6a6e74520239
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.