Zobrazeno 1 - 10
of 7 851
pro vyhledávání: '"Shelf-life stability"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Maǧallaẗ al-baṣraẗ al-ʻulūm al-zirāʻiyyaẗ, Vol 37, Iss 1 (2024)
The aim of this article is to review applications of modified atmosphere packaging (MAP) in poultry meat. As well as, its effects on the qualitative characteristics and shelf-life stability. Packaging is a harmonized rule of preparing the product for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6416f70efc4e409287059b3a05041b10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Van-Ba Hoa1, Dong-Heon Song1, Kuk-Hwan Seol1, Yun-Seok Kim1, Hyun-Wook Kim1, In-Seon Bae1, Soo-Hyun Cho1 shc0915@korea.kr
Publikováno v:
Animal Bioscience. Jan2024, Vol. 37 Issue 1, p123-130. 8p.
Autor:
Al-Hilphy, Asaad R.1 aalhilphy@yahoo.co.uk, Al-Asadi, Majid H.2 majidabd8820@gmail.com, Khalaf, Jalilah H.2 jaleala@gmail.com, Khaneghah, Amin Mousavi3 mousavi@unicamp.br
Publikováno v:
Basrah Journal of Agricultural Sciences. 2024, Vol. 37 Issue 1, p303-340. 38p.
Autor:
Seyedeh Faezeh Safaei, Sara Jafarian, Mojtaba Masoumi, Mehdi Sharifi Soltani, Leila Roozbeh Nasiraie
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 18, Pp e37602- (2024)
Over the years, concentrated efforts have been directed toward the improvement of desirable characteristics and attributes in peanut butter. This study examined the effect of rheological, antioxidant and qualitative characteristics of optimum peanut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5955d9aa628841ea993b48458a5c4f8e
Autor:
Das, Trina, Chatterjee, Niloy, Chakraborty, Amrita, Banerjee, Arpita, Haiti, Sudip Baran, Datta, Sriparna, Chattopadhyay, Helen, Dhar, Pubali
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids for Health 15 December 2023 4