Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Shekhar U"'
Autor:
Shekhar U. Kadam, Colm P. O'Donnell, Dilip K. Rai, Mohammad B. Hossain, Catherine M. Burgess, Des Walsh, Brijesh K. Tiwari
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 13, Iss 7, Pp 4270-4280 (2015)
Ultrasound assisted extraction (UAE), purification, characterization and antioxidant activity of laminarin from Irish brown seaweeds Ascophyllum nodosum and Laminarina hyperborea were investigated. UAE was carried out using 60% ultrasonic power ampli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/feb433a5e7ca4df6a9aa9fc2459d4049
Publikováno v:
In Food Research International September 2017 99 Part 3:1021-1027
Autor:
Tao, Yang, Wang, Ping, Wang, Yilin, Kadam, Shekhar U., Han, Yongbin, Wang, Jiandong, Zhou, Jianzhong
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry July 2016 31:310-318
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2015 6:68-74
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2015 46(1):60-67
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry March 2015 23:302-307
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry March 2015 23:308-316
Autor:
Yongbin Han, Wangxin Liu, Pau Loke Show, Shekhar U. Kadam, Lu Peng, Xiaosong Ye, Yue Wang, Yang Tao
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry. 52:193-204
In this work, sonication (20-kHz) was conducted to assist the biosorption of phenolics from blueberry pomace extracts by brewery waste yeast biomass. The adsorption capacity of yeast increased markedly under ultrasonic fields. After sonication at 394
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.