Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Shekarforoush Shahram"'
Autor:
Hashemi Marjan M., Aminlari Mahmoud, Forouzan Mehdi M., Moghimi Esmaeel, Tavana Maryam, Shekarforoush Shahram, Mohammadifar Mohammad Amin
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 1, Pp 33-43 (2018)
Nowadays demand for food products made by natural sources is rising so fast. In this work Lysozyme (Lyz) was conjugated with gum Arabic (GA) in order to be applied in mayonnaise, at which the presence of both preservative and emulsifier is essential.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc3e00dbdd644d949e3fefda1ffbbf80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary Research Forum : an International Quarterly Journal
Salmonella spp. are important food borne pathogens worldwide that frequently infect poultry flocks. This cross-sectional study was conducted to determine the prevalence of Salmonella spp. colonization in broiler flocks in Shiraz (southern Iran) and t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Esmaeilpour, Mehrnaz, Ehsani, Mohammad, Aminlari, Mahmoud, Shekarforoush, Shahram, Hoseini, Ebrahim
Publikováno v:
Comparative Clinical Pathology; May2016, Vol. 25 Issue 3, p599-605, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.