Zobrazeno 1 - 10
of 25 212
pro vyhledávání: '"Shear deformations"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Soils and Foundations June 2024 64(3)
Publikováno v:
In International Journal of Fatigue May 2024 182
Autor:
Giuseppe, Campione
Publikováno v:
In Engineering Structures 1 March 2024 302
Publikováno v:
Journal of Materials and Engineering Structures, Vol 9, Iss 4, Pp 571-578 (2022)
The present paper successfully develops a closed form solution based on a shear deformation theory for elastic lateral-torsional buckling analyses of simply supported thin-walled steel beams. The theory captures the shear effects caused by transverse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/673f0fe4a93549f5a7056b5f002e9ac6
Autor:
Alessia Nota, Juan J. L. Velázquez
Publikováno v:
Mathematics in Engineering, Vol 5, Iss 1, Pp 1-25 (2023)
In these notes we review some recent results on the homoenergetic solutions for the Boltzmann equation obtained in [4,20,21,22]. These solutions are a particular class of non-equilibrium solutions of the Boltzmann equation which are useful to describ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6547e7abde024b748f69c955d3f10095
Publikováno v:
Soils and Foundations, Vol 64, Iss 3, Pp 101446- (2024)
This paper presents a novel analytical formulation to study the impact of shear deformations on beam-columns and piles by means of the Timoshenko-Engesser’s and Timoshenko-Haringx’s theories. The proposed solution enables the analysis of lateral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eee07e27bf104618ae7c8d96d87213fb
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3232 (2024)
Gliadin and glutenin extracted from vital wheat gluten were studied using Large Amplitude Oscillatory Shear (LAOS) followed by stop-flow frequency sweep tests after being subjected to short (4 min) and prolonged (60 min) mixing times. The LAOS tests
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b81084283004b169dd8c041c1a96a2f
Autor:
Coco, Marco, Saccomandi, Giuseppe
Publikováno v:
In International Journal of Solids and Structures 1 December 2022 256