Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"Shcheglov, M."'
Electric polarization in ErCrO3 single crystals has been investigated in the temperature range of 5_370 K. Ferroelectric ordering has not been found in any of the directions. However, electric polarization induced by restricted polar domains of struc
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1905.00793
Publikováno v:
Phys.Sol.St., 2018, v. 60, No. 3, 537-548
A comparative study of the dielectric properties and electric polarization of multiferroics GdMn2O5 and Gd0.8Ce0.2Mn2O5 has been carried out in the temperature range from 5 up to 300 K. The polarization properties in the ferroelectric state that form
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1803.02126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malin, T., V, Mansurov, V. G., Galitsyn, Yu G., Milakhin, D. S., Protasov, D. Yu, Ber, B. Ya, Kazantsev, D. Yu, Ratnikov, V. V., Shcheglov, M. P., Smirnov, A. N., Davydov, V. Yu, Zhuravlev, K. S.
The work is devoted to the study of p-GaN: Mg epitaxial layers grown by the ammonia MBE technique. We find that the conductivity of GaN layers doped with Mg does not change with a postgrowth heat treatment. Formation of Mg3N2 nanocrystallites on GaN
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::ac52d5a8db492d60f57de3a8b6941c55
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/229982
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/229982
Autor:
Shcheglov, M., Reznichenko, I.
Satisfaction of consumers in high-quality and competitive functional products requires the fulfillment of a number of tasks for the selection of raw ingredients, technological solutions, optimization of the recipe composition, confirmation of the fun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______917::3622c2a738b830c33f87786263111463
https://hdl.handle.net/10995/108629
https://hdl.handle.net/10995/108629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kyutt, R. N.1 R.Kyutt@mail.ioffe.ru, Shcheglov, M. P.1
Publikováno v:
Technical Physics Letters. Jun2018, Vol. 44 Issue 6, p548-550. 3p.