Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Shaw WA"'
Publikováno v:
Journal of Physiological Anthropology, Vol 39, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Abstract Background The prevention of metabolic syndrome (MetS) is a major public health concern in Japan. The effects of the relationship between eating behavior and nutritional intake on MetS remained unclear. To evaluate nutrition’s role in prev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9b5631eb14c456b8f147013debffbfb
Autor:
Ram B. Singh, Fatemeh Nabavizadeh, Jan Fedacko, Dominik Pella, Natalia Vanova, Patrik Jakabcin, Ghizal Fatima, Rie Horuichi, Toru Takahashi, Viliam Mojto, Lekh Juneja, Shaw Watanabe, Andrea Jakabcinova
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 1, p 46 (2022)
Western-type diet with high salt and sugar, sedentary behavior, obesity, tobacco and alcoholism are important risk factors for hypertension. This review aims to highlight the role of western diet-induced oxidative stress and inflammation in the patho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ce14d2c4975435694e73f7fd0fb3f4d
Publikováno v:
Global Health Journal, Vol 2, Iss 4, Pp 5-10 (2018)
Japanese life expectancy is among the highest in the world and it keeps on increasing. Along with the extension of life span, healthy life expectancy is also increasing. Building geriatric hospitals and nursing homes could not cover the necessity. At
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d926f3adfdb04b2b8190f8cd41ed74ab
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 4, p 898 (2022)
The Seven Countries Study showed that traditional Japanese and Mediterranean diets are protective against cardiovascular diseases (CVDs). The Japanese diet is considered the healthiest because it provides Japanese populations with the highest longevi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6a19e0df4f44a629f3227cfff0a6bba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shaw Watanabe, Ken’ichi Ohtsubo
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2255 (2021)
The epidemiology of chronic kidney disease (CKD) shows increasing trends in prevalence and mortality and has become the leading health problem worldwide. Reducing the amount of proteins ingested from rice is an easy way to control the total intake of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24a03d83ed6c455abcb8d20827720995
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Therapeutics and Clinical Risk Management, Vol 2008, Iss Issue 5, Pp 1097-1103 (2008)
Kyoko Taku1, Keizo Umegaki1, Yoshiko Ishimi2, Shaw Watanabe31Information Center, National Institute of Health and Nutrition, Tokyo, Japan; 2Nutritional Epidemiology Program, National Institute of Health and Nutrition, Tokyo, Japan; 3Nutritional Educa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b1131f3a21544099d1c7e073223a45b
Publikováno v:
Journal of comparative and physiological psychology. 46(3)