Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Sharanya, Chelankara Suresh"'
Autor:
Rajiv Gandhi, Gopalsamy, Sharanya, Chelankara Suresh, Jayanandan, Abhithaj, Haridas, Madathilkovilakath, Edwin Hillary, Varghese, Rajiv Gandhi, Sathiyabama, Sridharan, Gurunagarajan, Sivasubramanian, Rengaraju, Silva Vasconcelos, Alan Bruno, Montalvão, Monalisa Martins, Antony Ceasar, Stanislaus, Sousa, Natália Ferreira de, Scotti, Luciana, Scotti, Marcus Tullius, Gurgel, Ricardo Queiroz, Quintans-Júnior, Lucindo José
Publikováno v:
Journal of Biomolecular Structure & Dynamics; Apr2024, Vol. 42 Issue 6, p3051-3080, 30p
Autor:
Tomy, Muringayil Joseph, Sharanya, Chelankara Suresh, Sabu, Abdulhameed, Haridas, Madhathil Kovilakathu
Publikováno v:
Current Science, 2016 Dec 01. 111(11), 1836-1838.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24911546
Autor:
Rajiv Gandhi, Gopalsamy, Sharanya, Chelankara Suresh, Jayanandan, Abhithaj, Haridas, Madathilkovilakath, Edwin Hillary, Varghese, Rajiv Gandhi, Sathiyabama, Sridharan, Gurunagarajan, Sivasubramanian, Rengaraju, Silva Vasconcelos, Alan Bruno, Montalvão, Monalisa Martins, Antony Ceasar, Stanislaus, Sousa, Natália Ferreira de, Scotti, Luciana, Scotti, Marcus Tullius, Gurgel, Ricardo Queiroz, Quintans-Júnior, Lucindo José
Publikováno v:
Journal of Biomolecular Structure and Dynamics; April 2024, Vol. 42 Issue: 6 p3051-3080, 30p
Autor:
Gandhi, Gopalsamy Rajiv, Antony, Poovathumkal James, Ceasar, Stanislaus Antony, Vasconcelos, Alan Bruno Silva, Montalvão, Monalisa Martins, Farias de Franca, Mariana Nobre, Resende, Ayane de Sá, Sharanya, Chelankara Suresh, Liu, Yi, Hariharan, Govindasamy, Gan, Ren-You
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 2, p280-310, 31p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.