Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"Shanxi aged vinegar"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 17, Pp 147-154 (2024)
By high-throughput sequence methods, the research explored the diversity and succession of the bacterial communities in fermented grains of Shanxi aged vinegar. The results showed that during the acetic acid fermentation of Shanxi aged vinegar, mainl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc4e2d479ae9418cb8209baebea30469
Autor:
Jiao Wang, Ao Zhang, Yaao Zhou, Wenqing Zhang, Kai Liang, Juan-J. Román-Camacho, Jingli Zhou, Jia Song, Yu Zheng, Min Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101918- (2024)
The aroma-active compounds (AACs) of traditional vinegars are formed through complexed pathways. Moreover, their source is not clear yet. The composition of AACs throughout the entire process of Shanxi aged vinegar (SAV) production from the raw mater
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f8d17d531614046a4073c9527ad0906
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3374 (2024)
The diversity of the microbial community structure plays a crucial role in the flavor and nutritional value of Shanxi aged vinegar in fermentation. Illumina Miseq high-throughput sequencing identified thirteen bacterial genera, with Lactobacillales (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2ad1c867ffd4e669b3cd8de173e439f
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 20, Pp 398-406 (2023)
Objective: To explore the antioxidant mechanism of Shanxi aged vinegar on rats induced by high fat diet based on PI3K/AKT1 pathway. Methods: Thirty SPF male Wistar rats were randomly divided into 5 groups: Normal group (C, conventional diet), high fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/780a2a1a792f4df2bbef78827e033a29
Autor:
Baoqing Bai, Dan Shen, Siyuan Meng, Yanli Guo, Bin Feng, Tao Bo, Jinhua Zhang, Yukun Yang, Sanhong Fan
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 10, p 2344 (2024)
This research presents a new, eco-friendly, and swift method combining solid-phase extraction and hydrophobic deep eutectic solvents (DES) with high-performance liquid chromatography (SPE-DES-HPLC) for extracting and quantifying catechin and epicatec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d654750e28a54af9ade50b8d9d4ab55e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.