Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Shanmugasundaram Saravanan"'
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Nutricereals, pearl millet flour consumption is hardly limited to a few specific regions of the world owing to the development of early rancidity on storage. Hot air assisted radio frequency technology (HARF) was used to improve the storage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/305b07108e3f482e8a0e18c1398546d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raja, Vijayakumar1 (AUTHOR), Shanmugasundaram, Saravanan1 (AUTHOR) sasu@iifpt.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Mar2020, Vol. 43 Issue 3, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 46
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 45
Autor:
Mangang, Irengbam Barun, Minj, Reshma, Manickam, Loganathan, Rangarajan, Jaganmohan, Shanmugasundaram, Saravanan
Publikováno v:
Archives of Phytopathology & Plant Protection; Jul2022, Vol. 55 Issue 12, p1450-1463, 14p
Autor:
Lavanya Devraj, Venkatachalapathy Natarajan, Shanmugasundaram Saravanan, Loganathan Manicakam, Sinija Vadakkeppulpara Ramachandran
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 43
Autor:
Manoharan Duragdevi, Sinija Vadakkepulppara Ramachandran Nair, Shwetha Manchanabele Shankar, Shanmugasundaram Saravanan, Binod Kumar Yadav
Publikováno v:
Pharmacognosy Journal. 10:715-719
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Legume Science; Jun2021, Vol. 3 Issue 2, p1-10, 10p