Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Shankarappa, T. H."'
Autor:
Kalyan Chakravarthi G., Vasant, M. G., Bhuvaneshwari G., Shashikanth Evoor, Ramanagouda S. Hadlageri, Shankarappa T H, Kotresh K
Publikováno v:
Environment Conservation Journal, Vol 25, Iss 1 (2024)
Floral morphology and fruit diversity are two essential attributes of a plant to establish mutualistic association with pollinators. Pollinators will have a direct influence on fruit setting and yield. The present paper represents the floral morpholo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc2778debaa646848f35a2e1ff0bcd76
Autor:
G., Kalyan Chakravarthi, Vasant, M. G., Bhuvaneshwari, G., Evoor, Shashikanth, Hadlageri, Ramanagouda S., Shankarappa, T. H., Kotresh, K.
Publikováno v:
Environment Conservation Journal; 2024, Vol. 25 Issue 1, p184-191, 8p
Publikováno v:
Media Watch, 10, 3, 645-663
This paper presents the characteristics of highly cited articles (HCA) in communication subject published from 1989 to 2018 using data from the SSCI of Web of Science. A total of 1108 articles (2.1%) were considered as highly cited articles (HCAs) in
Externí odkaz:
https://www.ssoar.info/ssoar/handle/document/74561
Autor:
Meghana, H. R., Maruthi Prasad, B. N., Dhananjaya, B. N., Shankarappa, T. H., sirupa, Harshaavardhan redi
Publikováno v:
Environment Conservation Journal; 2023, Vol. 24 Issue 3, p136-143, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prasanna, H. S., Maruthi Prasad, B. N., Vishnuvardhana, Shankarappa, T. H., Ugalat, J., Shivanna, M.
Publikováno v:
Environment Conservation Journal; 2021, Vol. 22 Issue 2, p59-64, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kolle, Shankar Reddy1 stkolle@igntu.ac.in, Shankarappa, T. H.2, Rahimi, Basir Ahmad2, Satish, M. V.3
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Information. 2019, Vol. 20 Issue 1, p25-38. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.