Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Shamshuddin, S. Z. Mohamed"'
Publikováno v:
Comptes Rendus. Chimie, Vol 25, Iss G1, Pp 149-170 (2022)
Metal-aluminophosphate solid acids ($m$-AlPO) were prepared and characterized by various techniques such as powder-XRD, FT-IR, BET surface area, SEM, TEM, EDAX, NH$_{3}$-TPD/$n$-butylamine back titration and ICP-OES techniques. These materials were u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/926c31b7506d4a90bcbefc0f44d6155e
Autor:
Saritha, S. Reena1,2, Shamshuddin, S. Z. Mohamed1,2 mohamed.shamshuddin@gmail.com, D’Souza, Joyce Q.1,2, Mubark, N. M.3
Publikováno v:
Indian Journal of Chemistry. Sect A. Feb2020, Vol. 59A Issue 2, Preceding p181-188. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Venkatesh1,2,3, Shamshuddin, S. Z. Mohamed1,2 mohamed.shamshuddin@gmail.com
Publikováno v:
Indian Journal of Chemistry. Sect A. Nov2018, Vol. 57A Issue 11, p1344-9. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thimmaraju, N.1,2 (AUTHOR), Shamshuddin, S. Z. Mohamed1,2 (AUTHOR) em_es@rediffmail.com, Pratap, S. R.1,2 (AUTHOR), Raja, K.3 (AUTHOR), Shyamsundar, M.1,2 (AUTHOR), Mohankumar, T. E.1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Synthetic Communications. 2016, Vol. 46 Issue 18, p1537-1559. 23p. 7 Diagrams, 4 Charts, 13 Graphs.
Publikováno v:
In Chemical Data Collections April 2022 38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.