Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Shamloofar, Mahshid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Nov2024, Vol. 21 Issue 153, p88-101, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adeli, Ali1 (AUTHOR), Shamloofar, Mahshid1 (AUTHOR) shamloofar@gmail.com, Akrami, Reza1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research. Dec 2021, Vol. 49 Issue 1, p382-390. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shamloofar, Mahshid
Publikováno v:
Islamic Azad University, Science and Research Branch, Tehran
Nisin is a widely used naturally occurring antimicrobial effective against many pathogenic and spoilage microorganisms. It has been proposed thatreduced efficacy of nisin in foods can be improved by technologies such as encapsulation to protect it fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8cd810d61d90e8985d1fa3240d94d840
https://hdl.handle.net/1834/34403
https://hdl.handle.net/1834/34403
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology; 2017, Vol. 26 Issue 5, p593-603, 11p