Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Shambulova, Gulnara"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 2 No. 11 (116) (2022): Technology and Equipment of Food Production; 29-35
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2 № 11 (116) (2022): Технології та обладнання харчових виробництв; 29-35
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2 № 11 (116) (2022): Технології та обладнання харчових виробництв; 29-35
This paper considers the influence exerted on the qualitative indicators of boiled camel sausage by plant-based additives. The study’s results were used to improve the technology and determine the levels of application of plant-derived extracts wit
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2022, Vol. 116 Issue 11, Preceding p29-35, 8p