Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Shalygina AM"'
Publikováno v:
Applied Biochemistry and Microbiology. 38:193-196
The use of membrane technologies in the production of curd (soft cheese for children) is associated with the appearance of up to 80% of angiogenin in the ultrafiltrate. An electrophoretically homogeneous preparation of angiogenin (MW ∼17 kDa) was o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fedorova TV; Bach Institute of Biochemistry, Russian Academy of Sciences, Moscow, 117071 Russia., Komolova GS, Rabinovich ML, Tikhomirova NA, Shalygina AM
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 2002 Mar-Apr; Vol. 38 (2), pp. 221-4.
Publikováno v:
Voprosy pitaniia [Vopr Pitan] 2001; Vol. 70 (1), pp. 7-9.
Autor:
Rustam'ian IuL; Bach Institute of Biochemistry, Russian Academy of Sciences, Moscow, Russia., Shalygina AM, Tikhomirova NA, Rabinovich ML, Pleshanov AN, Komolova GS
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 1999 Jan-Feb; Vol. 35 (1), pp. 105-8.
Publikováno v:
Prikladnaia biokhimiia i mikrobiologiia [Prikl Biokhim Mikrobiol] 1997 Jan-Feb; Vol. 33 (1), pp. 107-10.
Publikováno v:
Voprosy pitaniia [Vopr Pitan] 1997 (2), pp. 35-7.