Zobrazeno 1 - 10
of 306
pro vyhledávání: '"Shallenberger, R.S."'
Autor:
Smyda-Dajmund, Paulina1 (AUTHOR) p.smyda@ihar.edu.pl, Szajko, Katarzyna1 (AUTHOR), Sołtys-Kalina, Dorota1 (AUTHOR) k.szajko@ihar.edu.pl, Marczewski, Waldemar1 (AUTHOR), Śliwka, Jadwiga1 (AUTHOR) p.smyda@ihar.edu.pl
Publikováno v:
Agronomy. Dec2024, Vol. 14 Issue 12, p2853. 12p.
Autor:
Watanabe, Tatsukichi1 (AUTHOR) kumura.sojiro.145@s.kyushu-u.ac.jp, Kumura, Sojiro1 (AUTHOR), Kimura, Shunsuke2,3,4 (AUTHOR) s.kimura@nakamura-u.ac.jp, Toko, Kiyoshi2,4,5,6 (AUTHOR) watanabe.tatsukichi.875@s.kyushu-u.ac.jp
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5573. 11p.
Autor:
Sano, Kanae1 (AUTHOR) ksano@gst.ritsumei.ac.jp, Ishiwata, Akihiro2 (AUTHOR) aishiwa@riken.jp, Takamori, Hiroto1 (AUTHOR) tkikuma@fc.ritsumei.ac.jp, Kikuma, Takashi1 (AUTHOR), Tanaka, Katsunori2,3 (AUTHOR) yukito@chem.sci.osaka-u.ac.jp, Ito, Yukishige2,4 (AUTHOR), Takeda, Yoichi1 (AUTHOR) aishiwa@riken.jp
Publikováno v:
Molecules. Apr2024, Vol. 29 Issue 8, p1771. 13p.
Publikováno v:
Food Chemistry; 2000, Vol. 68 Issue: 1 p45-49, 5p
Holistic Approach to Process Design and Scale-Up for Itaconic Acid Production from Crude Substrates.
Autor:
Saur, Katharina Maria1 (AUTHOR), Kiefel, Robert1 (AUTHOR), Niehoff, Paul-Joachim2 (AUTHOR), Hofstede, Jordy3 (AUTHOR), Ernst, Philipp4 (AUTHOR), Brockkötter, Johannes1 (AUTHOR), Gätgens, Jochem4 (AUTHOR), Viell, Jörn3 (AUTHOR), Noack, Stephan4 (AUTHOR), Wierckx, Nick4 (AUTHOR), Büchs, Jochen2 (AUTHOR), Jupke, Andreas1 (AUTHOR) andreas.jupke@avt.rwth-aachen.de
Publikováno v:
Bioengineering (Basel). Jun2023, Vol. 10 Issue 6, p723. 44p.
Publikováno v:
Journal of Pharmaceutical Sciences; March 1981, Vol. 70 Issue: 3 p277-280, 4p
Autor:
Juárez, Gabriela1 (AUTHOR) gabriela.juarez@uva.es, Sanz-Novo, Miguel1 (AUTHOR), Alonso, José L.1 (AUTHOR), Alonso, Elena R.1 (AUTHOR), León, Iker1 (AUTHOR) iker.leon@uva.es
Publikováno v:
Molecules. Mar2022, Vol. 27 Issue 6, p1924. 11p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Sep1970, Vol. 5 Issue 3, p277-280, 4p