Zobrazeno 1 - 10
of 5 095
pro vyhledávání: '"Shaking flask"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering 2010 109(3):267-273
Supplemental material, sj-docx-1-fst-10.1177_10820132231162167 for Solid state fermentation of mung beans by Bacillus subtilis subsp. natto on static, shaking flask and soft elastic tubular reactors by He Lyu, Saartje Hernalsteens, Haihua Cong, S-Y Q
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5c8609e2d4b4c073b19390a032b70eb4
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology. 10/15/2011, Vol. 14 Issue 4, p1-9. 9p.
Publikováno v:
Food Science and Technology International. :108201322311621
Given that mung beans constitute a significant nutrient source in many cultures, it is worthwhile to investigate ways to improve their nutritional and functional properties. The effect of fermentation of mung beans by Bacillus subtilis subsp. natto w
Publikováno v:
Health & Medicine Week; 10/25/2024, p1885-1885, 1p
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 2004 17(3):205-215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eri Iwanaga, Song-Tae Koh, Yutaka Tada, Yoshihito Kato, Young-Sei Lee, Shuichi Iwata, Yuichiro Nagatsu
Publikováno v:
JOURNAL OF CHEMICAL ENGINEERING OF JAPAN. 38:873-877
The gas liquid mass transfer volumetric coefficients KLa in several kinds of small size shaking flasks were measured with an optical method based on sulfite oxidation without oxygen concentration probe and liquid sampling. It was found that the liqui