Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Shake flask fermentation"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 165-173 (2024)
In order to screen a strain of Aspergillus niger with high L-malic acid production ability, a wild-type strain was mutagenized into a strain with high L-malic acid production ability by iterative mutagenesis with UV mutagenesis and high concentration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8203e58800b34b6ca13e30f8372d871d
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 21, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
Abstract Background Itaconic acid (IA) is a versatile platform chemical widely used for the synthesis of various polymers and current methods for IA production based on Aspergillus terreus fermentation are limited in terms of process efficiency and p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efde07e36046417b8953cf36649fccc5
Publikováno v:
Biology, Vol 12, Iss 11, p 1447 (2023)
The role of microorganisms in effectively terminating harmful algal blooms (HABs) is crucial for maintaining environmental stability. Recent studies have placed increased emphasis on bio-agents capable of inhibiting HABs. The bacterium Pseudoalteromo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71cff700f92f4cb7a672c9b05489e0bc
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 55, Iss 1, Pp 118-118 (2023)
In the present investigation, the production of amylase, cellulase, and protease activity by Bacillus subtilis ATCC 6051a was evaluated on different raw materials (soybean meal, peas, sorghum flour, corn) and combined feed (CF). The effect of various
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fca70e01e1ef4a8085edad7f412451e7
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 181 (2023)
Dilute acid hydrolysis of lignocellulosic biomass generates inhibitors in the hydrolysate which hamper yeast metabolism and the fermentation process. Therefore, understanding the effect of these compounds on the performance of microorganisms becomes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc073e7ac29840259fddf4acc5d8268b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.