Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Shain Aa"'
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
Fatty acid composition and quality of vegetable oil are very important factors for improving its stability and applicability. Quality characteristics of the four available vegetable oils in the Egyptian market for imitation cheese making were evaluat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blokhina NG, Garin AM, Moroz LV, Pershin MP, Chumakina SI, Gunka II, Pantophel AM, Steklenev NA, Zirin MA, Grjaznova IN, Shain AA, Pecherskaja BG, Saveliev NP, Bashirova NG, Kuzmin VP, Budarina EM, Svedencov EP, Phateeva KV, Iunusmetov IR, Silitrin NP, Shklovskii GS, Balas AN, Ushivceva AE
Publikováno v:
Neoplasma [Neoplasma] 1972; Vol. 19 (4), pp. 351-6.
Autor:
SHAIN AA
Publikováno v:
Voprosy onkologii [Vopr Onkol] 1960; Vol. 6(3), pp. 82-3.