Zobrazeno 1 - 10
of 18 431
pro vyhledávání: '"Shahri, A."'
Autor:
Safarpour, Behnaz1 (AUTHOR), Kenari, Reza E.1 (AUTHOR) reza_kenari@yahoo.com, Farmani, Jamshid1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2023, Vol. 11 Issue 3, p1394-1402. 9p.
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology March 2020 24
Autor:
Azari‐Anpar, Mojtaba1,2 (AUTHOR), Khomeiri, Morteza3 (AUTHOR), Daraei Garmakhany, Amir4 (AUTHOR) amirdaraey@basu.ac.ir, Lotfi‐Shirazi, Sorour1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2021, Vol. 9 Issue 3, p1640-1650. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T.R. Madjidova, J.R. Xudoyberdiyev
XX–asrning boshlarida asosan rivojlangan mamlakatlarda sanoat va urbanizatsiya jadal rivojlandi. Buning natijasida ko‘plab shaharlar va sanoat zonalari bunyod etilib, urboekotizimlar hosil bo‘ldi. Ma’lumki, urboekotizimlarning yaratuvchisi in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::03952d93a334ba8a374bfb2e639f9719
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JHAP 4, 27 (2024)
The structure of the proton exhibits Fractal behavior at low \textit{x}, where \textit{x} is the fraction of the proton's momentum carried by the interacting partons. This Fractal behavior is characterized by self-similar properties at different scal
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2405.04187
Autor:
Matthews, Charles D.
Publikováno v:
Journal of the American Oriental Society, 1969 Jan 01. 89(1), 22-27.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/598276
Autor:
Boqiyev Jasur Majidovich
Necha ming asrlardan buyon insonlar o’tmishga qiziqish bilan qarashgan va uni o’rganishga e’tibor qaratib kelishmoqda, ayniqsa o’lkamiz o’tmishiga oid barcha tarixiy jarayonlar har bir yurtdoshimizga qiziq bo’lishi bilan bir qatorda uni o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::edbc132d0a9302dcd8701a1b74531f00
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. 11:1394-1402