Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Shahbal, Nazila"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farnam Mohebi, Mohajer, Bahram, Moein Yoosefi, Sheidaei, Ali, Zokaei, Hossein, Damerchilu, Bahman, Ashkan Mehregan, Shahbal, Nazila, Kamyar Rezaee, Khezrian, Maryam, Dehmoosa, Ali Nematollahi, Ezzatollah Momen Nia Rankohi, Mahboobeh Darman, Alireza Moghisi, Farzadfar, Farshad
Additional file 1: Protocol Design for Largeâ Scale Crossâ Sectional Studies on Surveillance of Nonâ Communicable Diseases Risk Factors in Iran: STEPS 2016. Protocol of the 2016 STEPS study, the main project from which the current study has origin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3256f55ef1e888a367204d5042e93398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.