Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Shabir Ahmad, Rabia"'
Autor:
Ateeq, Huda1 (AUTHOR), Shabir Ahmad, Rabia1 (AUTHOR), Imran, Muhammad1 (AUTHOR), Afzaal, Muhammad1 (AUTHOR), Asif Shah, Mohd2,3 (AUTHOR) drmohdasifshah@kdu.edu.et
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 1, p2553-2562. 10p.
Autor:
Shabir, Ahmad, Rabia, Muhammad, Imran, Kamran, Khan, Muhammad, Muhammad, Haseeb Ahmad, Ali, Imran, Huda, Ateeq
Publikováno v:
Ginger-Cultivation and Use ISBN: 9781839691188
Ginger-Cultivation and Use
Ginger-Cultivation and Use
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::08f7d8c01336953f11767782ba3d0e1d
https://doi.org/10.5772/intechopen.104986
https://doi.org/10.5772/intechopen.104986
Autor:
Tahir, Ali1 (AUTHOR), Shabir Ahmad, Rabia1 (AUTHOR), Imran, Muhammad1 (AUTHOR), Ahmad, Muhammad Haseeb1 (AUTHOR), Kamran Khan, Muhammad1 (AUTHOR), Muhammad, Niaz2 (AUTHOR) niaz.dotani@naec.af, Nisa, Mahr Un3 (AUTHOR), Tahir Nadeem, Muhammad1 (AUTHOR), Yasmin, Adeela1 (AUTHOR), Tahir, Hafiza Saima1 (AUTHOR), Zulifqar, Aliza1 (AUTHOR), Javed, Miral4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2021, Vol. 24 Issue 1, p1074-1096. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.