Zobrazeno 1 - 10
of 241
pro vyhledávání: '"Sha Jia"'
Autor:
Hong Jiang, Xue Shao, Sha Jia, Lihui Qu, Chunhua Weng, Xiujin Shen, Yucheng Wang, Hongfeng Huang, Yingying Wang, Cuili Wang, Shi Feng, Meizhen Wang, Huajun Feng, Sudarshanee Geekiyanage, Alan James Davidson, Jianghua Chen
Publikováno v:
Cellular Physiology and Biochemistry, Vol 52, Iss 2, Pp 156-171 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52b174886d4a44acac06ee26608b247e
Autor:
Sha Jia, Xiaofeng Peng, Ludan Liang, Ying Zhang, Meng Li, Qin Zhou, Xiujin Shen, Yucheng Wang, Cuili Wang, Shi Feng, Jianghua Chen, Pingping Ren, Hong Jiang
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 11 (2021)
BackgroundIncreasing evidence shows that Angptl4 affects proteinuria in podocytes injured kidney disease, however, whether there is a relationship between Angptl4 and IgA nephropathy (IgAN) has not been studied yet.MethodsPlasma and urine samples wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c08bea039a1d4514bbc2b66fecafaf18
Autor:
Luxi Cao, Tingting Zhu, Xiabing Lang, Sha Jia, Yi Yang, Chaohong Zhu, Yucheng Wang, Shi Feng, Cuili Wang, Ping Zhang, Jianghua Chen, Hong Jiang
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 11 (2020)
Organ dysfunction caused by sepsis is life-threatening and results in high mortality. Therapeutic options for sepsis are limited. Pathogenic factors are considered as components of environmental pressure that modify DNA methylation patterns thereby e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2305df95edcc45d8a08caa50c7ae8fa3
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2024 43
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 1 May 2024 923
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sha, Jia1 (AUTHOR), Huang, Luyu1 (AUTHOR), Chen, Yaopeng2 (AUTHOR), Lin, Jincong1 (AUTHOR), Fan, Zongzhi1 (AUTHOR), Li, Yi2 (AUTHOR), Yan, Yabo1 (AUTHOR) yanyabo@fmmu.edu.cn
Publikováno v:
European Journal of Pediatrics. Nov2023, Vol. 182 Issue 11, p4983-4991. 9p.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2020 66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.