Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Sgroppo, S. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol 8, No 3 (2010); 686-693
Minimally processed vegetables are products susceptible to chemical and biological changes, thus becoming highly perishable. During sweet potatoes (Ipomoea batatas Lam.) processing, some deteriorative reactions occur affecting quality, mainly change
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Veterinaria; 2014, Vol. 25 Issue 2, p120-125, 6p