Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Sgarbi, Elisa"'
Autor:
Ronda, Luca, Faggiano, Serena, Paredi, Gianluca, Michielon, Annalisa, Sartor, Franco, Raschini, Annamaria Soliani, Cavatorta, Valeria, Sgarbi, Elisa, Bettati, Stefano, Mozzarelli, Andrea
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 January 2020 298
Autor:
Bernardi, Mario, Vernizzi, Michael, Baraldi, Laura, Balog, Sandor, Bassanetti, Irene, Sgarbi, Elisa, Fornasari, Luca, Arrigoni, Chiara, Cardarelli, Francesco
Publikováno v:
Nanoscale; 12/21/2023, Vol. 15 Issue 47, p19085-19090, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2014, Vol. 67 Issue 3, p342-347. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sgarbi, Elisa
I batteri lattici (LAB) costituiscono un gruppo eterogeneo di batteri tradizionalmente utilizzati nella produzione di formaggi. Essi possono svolgere diversi ruoli durante la caseificazione, gli starter LAB (SLAB) sono i protagonisti del processo di
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______341::d01b6ffd98369b707ea19f0e5d3280d2
http://hdl.handle.net/1889/1905
http://hdl.handle.net/1889/1905
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.