Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Sfursat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giorgio Gambino, Lorenzo Ferrero, Giulia Scalzini, Camilla De Paolis, Maria Alessandra Paissoni, Susana Río Segade, Simone Giacosa, Paolo Boccacci, Luca Rolle
Publikováno v:
Food research international (2021). doi:10.1016/j.foodres.2021.110874
info:cnr-pdr/source/autori:Gambino G., Ferrero L., Scalzini G., De Paolis C., Paissoni M.A., Río Segade S., Giacosa S., Boccacci P., Rolle L./titolo:Impact of oenological processing aids and additives on the genetic traceability of 'Nebbiolo' wine produced with withered grapes/doi:10.1016%2Fj.foodres.2021.110874/rivista:Food research international/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Gambino G., Ferrero L., Scalzini G., De Paolis C., Paissoni M.A., Río Segade S., Giacosa S., Boccacci P., Rolle L./titolo:Impact of oenological processing aids and additives on the genetic traceability of 'Nebbiolo' wine produced with withered grapes/doi:10.1016%2Fj.foodres.2021.110874/rivista:Food research international/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
'Nebbiolo' is a well-known grapevine variety used to produce prestigious monovarietal Italian red wines. Genetic traceability is an important tool used to protect the authenticity of high-quality wines. SNP-based assays are an effective method to rea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.