Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Sfayhi, Dorra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zarroug, Youkabed, Djebali, Kais, Sfayhi, Dorra, Khemakhem, Maissa, Boulares, Mouna, El Felah, Mouldi, Mnasser, Hassouna, Kharrat, Mohamed
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jan2022, Vol. 87 Issue 1, p68-79, 12p
Publikováno v:
19. ICC conference ICC2019
19. ICC conference ICC2019, Apr 2019, Vienne, Austria. 2019
19. ICC conference ICC2019, Apr 2019, Vienne, Austria. 2019
Debranning kinetics of precooked [i]durum wheat[/i]. 19. ICC conference ICC2019
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7cfb4551ad316d27d72af1960a7b9cdc
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02123209
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02123209
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.