Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sezgin, Aybuke Ceyhun"'
Autor:
Sezgin, Aybuke Ceyhun, Sönmez, Murat
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2024 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 2, Issue: 2 78-85
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
Gastronomi turizmi yeni yiyecek ve içecek deneyimi kazanmak amacı ile yapılan bir turizm şeklidir. Sonyıllarda teknolojinin hızlı bir şekilde her alanda yer alması geleneksel gıdalara ulaşımı zorlaştırmıştır. Kültüreldeğerlerin h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ccea6335ced234650082a494eb437259
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijtebs/issue/42202/507858
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijtebs/issue/42202/507858
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 1 61-70
Aydın Gastronomy
Aydın Gastronomy
Delicious and beautiful and food choice, ability of cooking and eating by people is defined the art of gastronomy. It includes subject of research in culinary of communities and presentation. Tarhana has significant place in Turkish culinary and it c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::66ab122b1a896818e5344a1b6756a6f6
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas/issue/31743/348003
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas/issue/31743/348003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sezgin, Aybuke Ceyhun, Ayyıldız, Sibel
Publikováno v:
OPUS - International Journal of Society Researches; Jun2019, Vol. 11 Issue 18, p877-913, 37p
Publikováno v:
Volume: 12, Issue: 1 124-128
Akademik Gıda
Akademik Gıda
Technological developments affecting our world together with the transition from agricultural society to industrial society, with people eating food prepared by others outside the home to reveal the concept of public supply systems and thus catering
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a4f24a06b64b34659a47fdec59d3ac8c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/55791/763721
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/55791/763721