Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sezgin, Aybüke Ceyhun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayyıldız, Sibel, Sezgin, Aybüke Ceyhun
Etik, ekolojik, sağlık ve dini inanç gibi farklı motivasyonlarla vejetaryen/vegan beslenmeyi benimseyen bireyler günümüzde giderek artmaktadır. Bu durum yiyecek içecek sektörünü ilgilendiren dikkat çekici bir konu haline gelmiştir. Veje
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3070::63cc289d5f92039b9c72261d0a8e089e
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6301
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6301
Destinasyonların belirli bir yörede üretilen gastronomik ürünlerin doğallığının ve kalitesinin sürdürülebilirliğini koruma altına almak için coğrafi işaret sistemini kullanmaları oldukça önemli bir faktördür. Coğrafi işaretle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3070::54dc955289ffd1c639fe54a1e5c58680
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6297
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6297
Publikováno v:
Volume:, Issue: 7 1-15
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Lezzetin algılanmasında tat ve kokunun oluşması aşamasında dil papillaları başta olmak üzere birçok faktör etkilidir. Bilinen dört temel tat (tatlı, tuzlu, acı, ekşi) dışında beşinci olarak kabul gören umami tat İkeda tarafından
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0d12a4d16681b27090a6dc1f4d7398d9
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutsad/issue/67622/917547
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutsad/issue/67622/917547
Publikováno v:
Volume: 2, Issue: 1 61-78
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourism Research Institute
Destinasyonların belirli bir yörede üretilen gastronomik ürünlerin doğallığının ve kalitesinin sürdürülebilirliğini koruma altına almak için coğrafi işaret sistemini kullanmaları oldukça önemli bir faktördür. Coğrafi işaretle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::487029a7184b2c0a9c8ce8ef720b5bcb
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jtri/issue/60904/893622
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jtri/issue/60904/893622
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.