Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Sezen Sivrikaya"'
Publikováno v:
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, Vol 11, Iss 4, Pp 1700-1714 (2023)
The drug, one of the most important products that cannot be replaced in the field of health, prevents all threats to human health when used in place and dosage. Therefore, it has an important place in public health. Determination of the amounts and i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c4b123d940b4a9a94e8174b730c93a3
Autor:
Sezen Sivrikaya
Publikováno v:
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, Vol 8, Iss 3, Pp 1936-1947 (2020)
This study presents microextraction and determination of four parabens by vortex-assisted microextraction based on deep eutectic solvents (DESs) in cosmetic baby oils. The most suitable DES, ChCl-ethylene glycol mole ratios of DES were determined as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9d648a6a90446fd84b3727ec04311a0
Autor:
Karagüzel, Hale1,2 halemanti@gmail.com, Özak, Sezen Sivrikaya3 sezensivrikaya@duzce.edu.tr, Dalmaz, Aslıhan3 aslihandalmaz91@gmail.com
Publikováno v:
Sakarya University Journal of Science (SAUJS) / Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Aug2024, Vol. 28 Issue 4, p804-815. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aslihan Dalmaz, Sezen Sivrikaya Özak
Publikováno v:
Journal of the Iranian Chemical Society. 19:2359-2366
Autor:
Aslihan Dalmaz, Sezen Sivrikaya Özak
Publikováno v:
Food Chemistry. 414:135713