Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Seyhan, Ferda"'
Autor:
Ozturk, Bengu, Seyhan, Ferda, Ozdemir, Ibrahim Sani, Karadeniz, Bulent, Bahar, Banu, Ertas, Erdal, Ilgaz, Saziye
Publikováno v:
In LWT January 2016 65:318-324
Autor:
Öztürk, Bengü1,2 (AUTHOR) benguozturk@gmail.com, Seyhan, Ferda1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2021, Vol. 45 Issue 8, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karabulut, Ihsan, Bilenler, Tugca, Sislioglu, Kubra, Gokbulut, Incilay, Seyhan, Ferda, Ozdemir, Ibrahim Sani, Ozturk, Bulent
Effect of fruit position in the tree on properties of two commercially important apricot varieties (Hachalilolu and Kabaa) was investigated. Principal component analysis separated apricots based on their variety and canopy position. Hachalilolu varie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::1585b7bb40f4abd9c207dba0a4dc3d57
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/89877
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/89877
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ozay, Guner1 (AUTHOR) guner.ozay@mam.gov.tr, Seyhan, Ferda1 (AUTHOR), Pembeci, Ceyda1 (AUTHOR), Saklar, Sena1 (AUTHOR), Yilmaz, Aysun1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2008, Vol. 25 Issue 2, p209-218. 10p. 8 Charts, 1 Map.
Autor:
Ozay, Guner1, Seyhan, Ferda1, Yilmaz, Aysun1, Whitaker, Thomas B.2 tom_whitaker@ncsu.edu, Slate, Andrew B.3, Giesbrecht, Francis G.4
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Jul/Aug2007, Vol. 90 Issue 4, p1028-1035. 8p. 2 Charts, 8 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karabulut, Ihsan, Bilenler, Tugca, Sislioglu, Kubra, Gokbulut, Incilay, Seyhan, Ferda, Ozdemir, Ibrahim Sani, Ozturk, Bulent
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; Feb2018, Vol. 42 Issue 1, p1-1, 12p