Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Seyedain Ardebili, Seyed Mahdi"'
Autor:
Khoshdouni Farahani, Zahra, Mousavi, Mohammad, Seyedain Ardebili, Seyed Mahdi, Bakhoda, Hossein
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:157-166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farahani, Zahra Khoshdouni, Mousavi, Seyed Mohamad ali Ebrahimzadeh, Seyedain Ardebili, Seyed Mahdi, Bakhoda, Hossein
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2022, Vol. 57 Issue 1, p499-505, 7p
Autor:
Khoshdouni Farahani Z; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture and Food Industry, Science and Research Branch, Islamic Azad University, PO Box 775/14515, Tehran, 1477893855, Iran., Mousavi M; Department of Food Science, Engineering and Technology, Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, PO Box 4111, Karaj, 31587-77871, Iran., Seyedain Ardebili SM; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture and Food Industry, Science and Research Branch, Islamic Azad University, PO Box 775/14515, Tehran, 1477893855, Iran., Bakhoda H; Department of Agricultural Mechanization, Faculty of Agriculture and Food Industry, Science and Research Branch, Islamic Azad University, PO Box 775/14515, Tehran, 1477893855, Iran.
Publikováno v:
Current research in food science [Curr Res Food Sci] 2021 Dec 05; Vol. 5, pp. 157-166. Date of Electronic Publication: 2021 Dec 05 (Print Publication: 2022).