Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Seydim, Atıf Can"'
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2020 26
Publikováno v:
In Polymer Testing August 2019 77
Autor:
Sogut, Ece, Seydim, Atif Can
Publikováno v:
In LWT March 2019 101:799-805
Autor:
Sogut, Ece, Seydim, Atif Can
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2018 18:13-20
Autor:
SÖĞÜT, Ece1 ececagdas@sdu.edu.tr, SEYDİM, Atıf Can1
Publikováno v:
Journal of Natural & Applied Sciences. 2020, Vol. 24 Issue 3, p618-625. 8p.
Autor:
Söğüt, Ece1 ececagdas@sdu.edu.tr, Seydim, Atıf Can1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2020, Vol. 45 Issue 4, p763-773. 11p.
Publikováno v:
Ege Journal of Fisheries & Aquatic Sciences (EgeJFAS) / Su Ürünleri Dergisi; 2023, Vol. 40 Issue 2, p145-151, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Introduction:The traditional method for brewing tea in Turkey involves use of a two-vessel apparatus known as a “caydanlik.” The caydanlik allows for tea to be brewed for a longer time than typical brewing methods and involves introducing boiling
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1865::30a533772e0eadd2f70e0b9fe2038c95
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/95508
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/95508