Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Sevodin, V.P."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 44, Iss 1, Pp 24-30 (2017)
The article is devoted to the actual problem of utilization of lignocellulose waste of woodworking industry and their use as substrates in the production of fruit bodies of saprotrophic fungi. The aim of the research was to study the efficiency of G.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ff706663be341e9b2b95c5864d2f897
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 43, Iss 4, Pp 43-49 (2016)
The relevance of the research is to study the need for new strains of edible mushrooms for accumulation of mycelia biomass which would create the optimum physiological culture conditions to achieve high and stable yield of biomass. One way to increas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4513c91bb57d496c8fc98dfdb1c57d03
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 40, Iss 1, Pp 39-45 (2016)
The use of wastes of hardwood trees growing on the territory of Russia for the cultivation of mushroom Grifola frondosa (Dicks: Fr.) is an actual problem. The aim of the research was to study the possibility of using birch sawdust as a substrate for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d46d3e9e8b6849ba939e2be3293e7887
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 39, Iss 4, Pp 93-98 (2015)
Nowadays the xanthophylls lutein and zeaxanthin are used, in ophthalmic preparations for the prevention of age-related degeneration of the retina and cataracts. It is known that the carotenoids enter the body with plant foods or food additives derive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b29d9c67e67e47ffb12ccfc95fa5e62e
Autor:
Bakholdina L.A., Sevodin V.P.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 36, Iss 1, Pp 82-86 (2015)
Studies on feruloyl-oligosaccharides show high efficiency of these molecules in the prevention of colon can-cer. Fractionation of hydrolysates of plant substrates on polystyrene adsorbents resulting in acquisition of feruloyl-oligosaccharides was des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76ca790584c24653b142464148b55409
Autor:
Khmelev, V.N., Tsyganok, S.N., Barsukov, R.V., Sevodin, V.P., Rozhnov, E.D., Kuzovnikov, Y.M., Abramenko, D.S.
Publikováno v:
2011 International Conference & Seminar of Young Specialists on Micro/Nanotechnologies & Electron Devices (EDM); 2011, p265-268, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.