Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Sevindik Onur"'
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 1, Iss 3, Pp 226-229 (2017)
The present research was planned to characterize the aroma composition of Viburnum opulus L. which is one important members of the Caprifoliaceae family. Volatile components of Viburnum opulus L. were extracted by use of the purge and trap technique
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ba1a250504c46aab2d0c44a3143ea29
Autor:
Buyukkurt, Ozlem Kilic, Guclu, Gamze, Sevindik, Onur, Kelebek, Hasim, Kelebek, Pinar Kadiroglu, Selli, Serkan
Publikováno v:
In Heliyon 15 August 2024 10(15)
Autor:
Sasmaz, Hatice K., Kadiroglu, Pınar, Adal, Eda, Sevindik, Onur, Aksay, Ozge, Erkin, Ozgür C., Selli, Serkan, Kelebek, Hasim
Publikováno v:
In Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants April 2023 34
Autor:
Selli, Serkan, Perestrelo, Rosa, Kelebek, Hasim, Sevindik, Onur, Travaglia, Fabiano, Coïsson, Jean Daniel, Câmara, José S., Bordiga, Matteo
Publikováno v:
In Food Research International March 2023 165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sevindik, Onur, Guclu, Gamze, Agirman, Bilal, Selli, Serkan, Kadiroglu, Pınar, Bordiga, Matteo, Capanoglu, Esra, Kelebek, Hasim
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2022 378
Autor:
Zhu, Xianglu, Healy, Laura E., Sevindik, Onur, Sun, Da-Wen, Selli, Serkan, Kelebek, Hasim, Tiwari, Brijesh K.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2022 369
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 August 2021 354
Autor:
Sevindik, Başar1 (AUTHOR) basar.sevindik@idu.edu.tr, Sevindik, Onur2,3 (AUTHOR), Selli, Serkan4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2022, Vol. 46 Issue 6, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.