Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Severiano‐Pérez, Patricia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Geothermal food dehydrator system, operation and sensory analysis, and dehydrated pineapple quality.
Autor:
Pérez‐González, Eduardo1 (AUTHOR) eduardo.perez@fi.unam.edu, Severiano‐Pérez, Patricia2 (AUTHOR), Aviña‐Jiménez, Héctor M.1 (AUTHOR), Velázquez‐Madrazo, Olga Del C.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2023, Vol. 11 Issue 11, p6711-6727. 17p.
Autor:
Väkeväinen, Kati a, ∗, Hernández, Jessica b, Simontaival, Anna-Inkeri a, Severiano-Pérez, Patricia b, Díaz-Ruiz, Gloria b, von Wright, Atte a, Wacher-Rodarte, Carmen b, Plumed-Ferrer, Carme a
Publikováno v:
In Food Control March 2020 109
Autor:
Castañeda de León, Vladimir a, ∗, 1, Martínez-Carrera, Daniel a, Morales, Porfirio a, Sobal, Mercedes a, Gil-Muñoz, Abel a, Severiano-Pérez, Patricia b, Leal-Lara, Hermilo b
Publikováno v:
In Fungal Biology June 2019 123(6):481-488
Autor:
Severiano-Pérez, Patricia1,2 pspmex1@quimica.unam.mx, González-San José, María Luisa2, Jaime, Isabel2, Rodríguez-Díaz, Fernando1, Linares, Edelmira3, Bye, Robert3
Publikováno v:
TIP Revista Especializada en Ciencias Químico-Biológicas. 2023, Vol. 26, p1-12. 12p.
Autor:
Pintor-Jardines, Aurora a, Arjona-Román, Jose L. b, Totosaus-Sánchez, Alfonso c, Severiano-Pérez, Patricia d, González-González, Leandro R. c, Escalona-Buendia, Héctor B. a, ∗
Publikováno v:
In LWT July 2018 93:679-685
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mayoral-Mariles, Adriana a, Cruz-Revilla, Carmen a, Vega-Manriquez, Xochitl a, Aguirre-Hernández, Rebeca b, Severiano-Pérez, Patricia c, Aburto-Arciniega, Eric a, Jiménez-Mendoza, Araceli d, Guevara-Guzmán, Rosalinda a, ∗
Publikováno v:
In Archives of Medical Research July 2012 43(5):375-382
Autor:
Martínez-Arellano, Isadora, Severiano-Pérez, Patricia, Fernández, Francisco José, Escalona-Buendía, Héctor, Ponce-Alquicira, Edith
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 24, Iss 3, Pp 184-191 (2020)
Description of the subject. Commercialization requires the storage of meat for a period of time according to the distribution and supply chain, usually under refrigeration and vacuum packaging. During this stage, many biochemical reactions can modify