Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Setiarto, R. Haryo Bimo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcellino, Vincensius, Kusuma, Gracella, Wardana, Ata Aditya, Wigati, Laras Putri, Liza, Chandra, Wulandari, Retno, Setiarto, R. Haryo Bimo, Tanaka, Fumina, Tanaka, Fumihiko
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Oct2024, Vol. 59 Issue 10, p7795-7807, 13p
Autor:
Setiarto, R. Haryo Bimo1,2 (AUTHOR), Adyeni, Wayan Dewi3 (AUTHOR), Puspawati, Ni Nyoman3 (AUTHOR), Wardana, Ata Aditya4 (AUTHOR) ata.wardana@binus.edu, Anshory, Lutfi1 (AUTHOR), Khusniati, Tatik1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. Sep2024, p1. 15p. 9 Illustrations.
Autor:
Sukmawati, Dalia, Adisyahputra, Adisyahputra, Al-Ani, Laith Khalil Tawfeeq, Al Husna, Shabrina Nida, Afifah, Zakiah Nur, Sriherwanto, Catur, Surono, Surono, Setiarto, R. Haryo Bimo, Nurjayadi, Muktiningsih, Rahman, Roshanida A.
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Dec2024, Vol. 33 Issue 15, p3527-3540, 14p
Autor:
Setiarto, R. Haryo Bimo, Octaviana, Senlie, Perwitasari, Urip, Juanssilfero, Ario Betha, Suprapedi, Suprapedi
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods; 8/13/2024, Vol. 11 Issue 1, p1-16, 16p
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods; 7/8/2024, Vol. 11 Issue 1, p1-13, 13p
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods; 7/1/2024, Vol. 11 Issue 1, p1-16, 16p
Exploring bekasam, an indigenous fermented fish product of Indonesia: original South Sumatra region.
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods; 6/4/2024, Vol. 11 Issue 1, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.