Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Setiaboma, Woro"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 96, p 01002 (2024)
Cascara, a coffee industry by-product, has the potential to be beneficial to health due to its fiber and bioactive components. Its effects when added to bread are not clarified. Thus, this study aimed to explore the addition of cascara flour and to c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99cb3b32f8a846d58762d9c3d3a48717
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2973 Issue 1, p1-7, 7p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2957 Issue 1, p1-7, 7p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2957 Issue 1, p1-6, 6p
Robusta coffee cherry fermentation: Physicochemical and sensory evaluation of fermented cascara tea.
Autor:
Kristanti, Dita1,2 (AUTHOR) dita.kristanti@gmail.com, Setiaboma, Woro1,2 (AUTHOR), Ratnawati, Lia1 (AUTHOR), Sagita, Diang1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings Online; March 2024, Vol. 2973 Issue: 1 p050011-50017, 7p
Autor:
Andriana, Yusuf, Meina, Luthfiah Nur, Fajriani, Nabila Ayunisa, Fadhilah, Nur, Sefrienda, Ardiba Rakhmi, Jasmadi, Jasmadi, Setiaboma, Woro, Erwan Andriansyah, Raden Cecep, Apriyati, Erni, Wanita, Yeyen Prestyaning, Setiyoningrum, Fitri, Indrasari, Siti Dewi, Sunaryanto, Rofiq
Publikováno v:
Journal of Applied Pharmaceutical Science; Dec2023, Vol. 13 Issue 12, p214-222, 9p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings Online; February 2024, Vol. 2957 Issue: 1 p060002-60008, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.