Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Sesame hull"'
Autor:
Rui Wang, Lin-Xuan Wu, Bing-Xin Guo, Peng-Hao Zhao, Wen-Ting Yin, Hua-Min Liu, Hong-Xian Mei, Ying-Hui Duan
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101203- (2024)
The study characterized the aroma-active compounds produced by sesame hulls at three roasting temperatures and analyzed the similarities and differences in the aroma profile of sesame hulls with whole seeds and kernels after roasting. Roasting hulls
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b8b365fc12047c2a8c0303101a7fa48
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 6, Iss 3, Pp 403-408 (2023)
The study aimed to produce nutritionally enhanced ice cream by adding sprouted soybean (SSB) and sesame hulls (SH) at different concentrations to partially replace skimmed milk powder (SMP). The physicochemical, total phenolic content (TPC), antioxid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e82a8793c5b4dd792807186083d7a4d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 14, Iss 6, Pp 103178- (2021)
Sesame processing facilities typically discard sesame seed hulls (SH) as waste or animal feed. However, these hulls are rich in cellulose and make them potentially valuable to the food industry. This study for the first time studied the effect of sub
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20f9962aa50245849169146375a16ccc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 14, Iss 3 (2015)
An experiment was conducted to evaluate the effect of using graded levels of roasted sesame hulls (RSH) on growth performance and meat quality characteristics in broiler chickens. A total of 360 day-old Lohmann chicks were randomly allocated into 24
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07b72093964e4c71986d51b3ca0d6931
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 14, Iss 6, Pp 103178-(2021)
Sesame processing facilities typically discard sesame seed hulls (SH) as waste or animal feed. However, these hulls are rich in cellulose and make them potentially valuable to the food industry. This study for the first time studied the effect of sub