Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Servqual Dimensions"'
Publikováno v:
African Journal of Hospitality, Tourism and Leisure, Vol 13, Iss 1, Pp 100-108 (2024)
This study sought to determine perceptions of employees with regard to service quality, specifically within housekeeping departments of selected hotels in Bloemfontein, Free State. The study employed a quantitative approach, using the service quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a93ab5c168b4472a99860fa88d2e068
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmiah Ners Indonesia; Vol. 3 No. 1 (2022): JURNAL ILMIAH NERS INDONESIA ; 1-7
Jurnal Ilmiah Ners Indonesia; Vol 3 No 1 (2022): JURNAL ILMIAH NERS INDONESIA ; 1-7
Jurnal Ilmiah Ners Indonesia; Vol 3 No 1 (2022): JURNAL ILMIAH NERS INDONESIA ; 1-7
The hospital servqual dimension is very important because it affects patient satisfaction. A good servqual dimension can lead to a sense of satisfaction in each patient. Low customer satisfaction will have an impact on decreasing the number of patien
Autor:
Okan Veli Şafakli
Publikováno v:
Financial Theory and Practice, Vol 31, Iss 2, Pp 185-201 (2007)
Although the philosophy of the servqual model developed by Parasuraman, Zeithaml and Berry is universally accepted and applied for measuring service quality in different sectors including banking, the sustainability of Servqual dimensions started to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0791948a0b44ad39732c645a47c1723
Autor:
Safakli Veli Okan
Publikováno v:
Marketing (Beograd. 1991), Vol 38, Iss 4, Pp 139-146 (2007)
Although the philosophy of the SERVQUAL model developed by Parasuraman, Zeithaml and Berry is universally accepted and applied for measuring service quality in different sectors including banking, the sustainability of SERVQUAL dimensions started to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9704e392ad7f4728935e1ac261d1d228
Autor:
Kriswanto Widiawan, Irianty Irianty
Publikováno v:
Jurnal Teknik Industri, Vol 6, Iss 1, Pp 37-46 (2004)
The management of supermarket usually has some assumptions about the customers' expectation. Sometimes these assumtions do not reflect the nature of customers' expectations. Because of this miss perception, the supermarket looses its profit and becom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/970c7e996649400fb0980f1d76355650
Autor:
Arief Yulianto
Publikováno v:
Jurnal Dinamika Manajemen, Vol 1, Iss 1 (2010)
Penelitian ini bertujuan menilai kualitas pelayanan industri penerbangan menggunakan model ServQual dan menguji tingkat kepentingan kelima dimensi kualitas pelayanan. Sampel yang digunakan sebanyak 110 responden dari penerbangan domestik dan internas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb1cd681e50c45b3a24a05992e4aea0e
Autor:
Ehiguese, John Godwin
Globalization in every sector of the world’s economy has created a wide spectrum of opportunities which has brought about intense competition in every sector including the banking sector. Banks’ ability to gain competitive advantage depends on th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2789::a380e4c14d625d0abb1996cd4e71e3f1
https://hdl.handle.net/11129/5204
https://hdl.handle.net/11129/5204
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.