Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"Serviene, Elena"'
Autor:
Gruškienė, Rūta, Galinskaitė, Aistė, Kavleiskaja, Tatjana, Vepštaitė-Monstavičė, Iglė, Servienė, Elena, Sereikaitė, Jolanta
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymer Technologies and Applications June 2024 7
Autor:
Gruškienė, Rūta, Galinskaitė, Aistė, Kavleiskaja, Tatjana, Stanevičienė, Ramunė, Servienė, Elena, Sereikaitė, Jolanta
Publikováno v:
In LWT 1 January 2024 191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Novickij, Vitalij, Stanevičienė, Ramunė, Staigvila, Gediminas, Gruškienė, Rūta, Sereikaitė, Jolanta, Girkontaitė, Irutė, Novickij, Jurij, Servienė, Elena
Publikováno v:
In LWT February 2020 120
Autor:
Mozūraitis, Raimondas, Aleknavičius, Dominykas, Vepštaitė-Monstavičė, Iglė, Stanevičienė, Ramunė, Emami, Seyedeh Noushin, Apšegaitė, Violeta, Radžiutė, Sandra, Blažytė-Čereškienė, Laima, Servienė, Elena, Būda, Vincas
Publikováno v:
In Journal of Advanced Research January 2020 21:71-77
Autor:
de las Cuevas, Guillermo E. Delgado, Prakas, Petras, Strazdaitė-Žielienė, Živilė, Martínez-González, Manuel, Rudaitytė-Lukošienė, Eglė, Butkauskas, Dalius, Servienė, Elena, Habela, Miguel A., Calero-Bernal, Rafael
Publikováno v:
The Journal of Parasitology, 2019 Oct 01. 105(5), 813-815.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26870003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukša, Juliana, Vepštaitė-Monstavičė, Iglė, Yurchenko, Vyacheslav, Serva, Saulius, Servienė, Elena
Publikováno v:
In Food Research International September 2018 111:597-606