Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Sergeev, Eugenia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sergeev, Eugenia
The G protein-coupled receptor FFA2 is a key mediator of short chain fatty acid signalling, which are produced in the gut via fermentation of poorly digested carbohydrates by the gut microbiota. Therefore, FFA2 has attracted interest as a potential t
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.744094
Autor:
Sergeev, Eugenia, Hansen, Anders Højgaard, Bolognini, Daniele, Kawakami, Kouki, Kishi, Takayuki, Aoki, Junken, Ulven, Trond, Inoue, Asuka, Hudson, Brian D., Milligan, Graeme
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol 7, Iss 1, Pp 1-15 (2017)
Sergeev, E, Hansen, A H, Bolognini, D, Kawakami, K, Kishi, T, Aoki, J, Ulven, T, Inoue, A, Hudson, B D & Milligan, G 2017, ' A single extracellular amino acid in Free Fatty Acid Receptor 2 defines antagonist species selectivity and G protein selection bias ', Scientific Reports, vol. 7, 13741 . https://doi.org/10.1038/s41598-017-14096-3
Scientific Reports, Vol 7, Iss 1, Pp 1-15 (2017)
Sergeev, E, Hansen, A H, Bolognini, D, Kawakami, K, Kishi, T, Aoki, J, Ulven, T, Inoue, A, Hudson, B D & Milligan, G 2017, ' A single extracellular amino acid in Free Fatty Acid Receptor 2 defines antagonist species selectivity and G protein selection bias ', Scientific Reports, vol. 7, 13741 . https://doi.org/10.1038/s41598-017-14096-3
Free Fatty Acid Receptor 2 is a GPCR activated by short chain fatty acids produced in high levels in the lower gut by microbial fermentation of non-digestible carbohydrates. A major challenge in studying this receptor is that the mouse ortholog does
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::9b2489b721960b9f4875e9f8e3e48742
https://eprints.gla.ac.uk/149058/1/149058.pdf
https://eprints.gla.ac.uk/149058/1/149058.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bolognini, Daniele, Moss, Catherine E., Nilsson, Karolina, Petersson, Annika U., Donnelly, Iona, Sergeev, Eugenia, König, Gabriele M., Kostenis, Evi, Kurowska-Stolarska, Mariola, Miller, Ashley, Dekker, Niek, Tobin, Andrew B., Milligan, Graeme
The short chain fatty acid receptor FFA2 is able to stimulate signalling via both Gi and Gqv/G11-promoted pathways. These pathways are believed to control distinct physiological endpoints but FFA2 receptor ligands appropriate to test this hypothesis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::4bc93ff86ee906091665ecdccc40bcce
https://eprints.gla.ac.uk/111475/1/111475.pdf
https://eprints.gla.ac.uk/111475/1/111475.pdf
Autor:
Sergeev, Eugenia, Hansen, Anders Højgaard, Pandey, Sunil K., MacKenzie, Amanda E., Hudson, Brian D., Ulven, Trond, Milligan, Graeme
Publikováno v:
Sergeev, E, Hojgaard Hansen, A, Pandey, S K, Mackenzie, A E, Hudson, B D, Ulven, T & Milligan, G 2016, ' Non-equivalence of key positively charged residues of the free fatty acid 2 receptor in the recognition and function of agonist versus antagonist ligands ', Journal of Biological Chemistry, vol. 291, pp. 303-317 . https://doi.org/10.1074/jbc.M115.687939
Short chain fatty acids (SCFAs) are produced in the gut by bacterial fermentation of poorly digested carbohydrates. A key mediator of their actions is the G protein-coupled Free Fatty Acid 2 (FFA2) receptor and this has been suggested as a therapeuti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::361c3848f00e44fdf21f9897409816a7
https://findresearcher.sdu.dk:8443/ws/files/124859184/Non_equivalence_of_key_positively_charged_residues_of_the_free_fatty_acid_2_receptor_in_the_recognition_and_function_of_agonist_versus_antagonist_ligands.pdf
https://findresearcher.sdu.dk:8443/ws/files/124859184/Non_equivalence_of_key_positively_charged_residues_of_the_free_fatty_acid_2_receptor_in_the_recognition_and_function_of_agonist_versus_antagonist_ligands.pdf