Zobrazeno 1 - 10
of 702
pro vyhledávání: '"Sereikaite J"'
Autor:
Gruskiene R; Department of Chemistry and Bioengineering, Vilnius Gediminas Technical University, Vilnius, Lithuania., Lavelli V; Department of Food, Environmental and Nutritional Sciences (DeFENS), University of Milan, Italy., Sereikaite J; Department of Chemistry and Bioengineering, Vilnius Gediminas Technical University, Vilnius, Lithuania. Electronic address: jolanta.sereikaite@vgtu.lt.
Publikováno v:
Carbohydrate polymers [Carbohydr Polym] 2024 Mar 01; Vol. 327, pp. 121670. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 05.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Nisin is an attractive alternative to chemical preservatives in the food industry. It is a cationic peptide of 34 amino acid residues that exhibits antimicrobial activity against Gram-positive bacteria. To ensure nisin stability in food matrices, new
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d50909aded4666c8c4308f76bcdf6cc2
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2984883
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2984883
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gonos, E.S. Kapetanou, M. Sereikaite, J. Bartosz, G. Naparlo, K. Grzesik, M. Sadowska-Bartosz, I.
Non-enzymatic protein modifications occur inevitably in all living systems. Products of such modifications accumulate during aging of cells and organisms and may contribute to their age-related functional deterioration. This review presents the forma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::4ffdb27c336ff62b2d8faf22feee34ac
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3085945
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3085945
Autor:
Celitan E; Department of Chemistry and Bioengineering, Vilnius Gediminas Technical University, LT-10223 Vilnius, Lithuania., Gruskiene R; Department of Chemistry and Bioengineering, Vilnius Gediminas Technical University, LT-10223 Vilnius, Lithuania., Sereikaite J; Department of Chemistry and Bioengineering, Vilnius Gediminas Technical University, LT-10223 Vilnius, Lithuania.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2021 Dec 13; Vol. 26 (24). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 13.
Publikováno v:
In Progress in Biotechnology 2000 17:171-175
Autor:
Gruskiene R; Department of Chemistry and Bioengineering, Vilnius Gediminas Technical University, 10223 Vilnius, Lithuania., Bockuviene A; Department of Polymer Chemistry, Institute of Chemistry, Vilnius University, 01513 Vilnius, Lithuania., Sereikaite J; Department of Chemistry and Bioengineering, Vilnius Gediminas Technical University, 10223 Vilnius, Lithuania.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2021 Jul 29; Vol. 26 (15). Date of Electronic Publication: 2021 Jul 29.