Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Seregin, S. P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 1, Pp 32-43 (2020)
Introduction. Dry fermented meat products are considered to be fine foods. Their quality depends on a combination of various processes. The composition and properties of raw materials, e.g. fat, play a key role in quality formation. The research obje
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df1ba7a183de430ca21aa79f5d5a9066
Autor:
Yakunin, S. N., Makhotkin, I. A., Chuev, M. A., Pashaev, E. M., Zoethout, E., Louis, E., van de Kruijs, R. W. E., Seregin, S. Yu., Subbotin, I. A., Novikov, D. V., Bijkerk, F., Kovalchuk, M. V.
We present a model independent approach for the reconstruction of the atomic concentration profile in a nanoscale layered structure, as measured using the X-ray fluorescence yield modulated by an X-ray standing wave (XSW). The approach is based on th
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1309.3133
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 4, Pp 66-72 (2018)
The research features the effect of salting methods on the physical, chemical, and biochemical properties of maral (Siberian red deer) meat in the manufacture of fermented products. Meat salting is considered to be the most significant process in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d981ff3f28b463aac8c864ea1150af2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seregin, S., Popova, E.
Publikováno v:
Russian Journal of Biological Invasions; March 2023, Vol. 14 Issue: 1 p111-117, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seregin, S. P., Govorukhina, T. N., Rodionova, S. N., Kholimenko, I. M., Petrov, S. V., Siplivyi, G. V., Dmitrieva, V. V.
Publikováno v:
Biomedical Engineering; Jan2020, Vol. 53 Issue 5, p360-364, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Korenevskiy, N. A., Seregin, S. P., Karyakin, O. B., Biryukov, V. A., Dolzhenkov, S. D., Dmitrieva, V. V.
Publikováno v:
Biomedical Engineering; May2019, Vol. 53 Issue 1, p56-59, 4p