Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Sepehr, Estatira"'
Autor:
Campasino, Kayla, Yourick, Miranda R., Zhao, Yang, Sepehr, Estatira, Vaught, Cory, Yourick, Jeffrey J., Sprando, Robert L., Gao, Xiugong
Publikováno v:
In Toxicology in Vitro December 2024 101
Autor:
Gao, Xiugong, Campasino, Kayla, Yourick, Miranda R., Zhao, Yang, Sepehr, Estatira, Vaught, Cory, Sprando, Robert L., Yourick, Jeffrey J.
Publikováno v:
In Toxicology August 2024 506
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research March 2024 15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 1 March 2023 1218
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camacho, Jessica A., Welch, Bonnie, Ferguson, Martine, Sepehr, Estatira, Vaught, Cory, Yang Zhao, Fitzpatrick, Suzanne, Yourick, Jeffrey, Sprando, Robert L., Hunt, Piper Reid
Publikováno v:
Frontiers in Toxicology; 2024, p01-17, 17p
Autor:
Sepehr, Estatira
The fate of isoflavones in rats after oral and intravenous injection (IV) of soy was investigated. A liquid chromatography-mass spectrometry method to determine isoflavones in rat plasma was developed with a short run time of 16 minutes. Serum sample
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10393/29878
Autor:
Sepehr, Estatira
Publikováno v:
ProQuest Full Text.
Thesis (M. Sc.)--Carleton University, 2002.
Includes bibliographical references (p. 140-154). Also available in electronic format on the Internet.
Includes bibliographical references (p. 140-154). Also available in electronic format on the Internet.
Autor:
Camacho, Luísa, Lewis, Sherry M., Vanlandingham, Michelle M., Juliar, Beth E., Olson, Greg R., Patton, Ralph E., Gamboa da Costa, Gonçalo, Woodling, Kellie, Sepehr, Estatira, Bryant, Matthew S., Doerge, Daniel R., Basavarajappa, Mallikarjuna S., Felton, Robert P., Delclos, K. Barry
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology August 2016 94:39-56