Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Senthilnathan Karthikeyan"'
Autor:
Das, Punam Sri, Nayak, Prakash Kumar, Senthilnathan, Karthikeyan, Das, Puja, Kesavan, Radha krishnan
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Autor:
Aycock, Kenneth I., Weaver, Jason D., Paranjape, Harshad M., Senthilnathan, Karthikeyan, Bonsignore, Craig, Craven, Brent A.
Publikováno v:
In Journal of the Mechanical Behavior of Biomedical Materials February 2021 114
Autor:
Venkatachalapathy, Renuka, Packirisamy, Azhagu Saravana Babu, Indira Ramachandran, Anoop Chandra, Udhyasooriyan, Lalitha Priya, Peter, Maria Jenita, Senthilnathan, Karthikeyan, Basheer, Vajiha Aafrin, Muthusamy, Sukumar *
Publikováno v:
In Process Biochemistry July 2020 94:305-312
Autor:
Senthilnathan, Karthikeyan1 (AUTHOR), Muthusamy, Sukumar1 (AUTHOR) sukumarcbt@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2022, Vol. 46 Issue 8, p1-10. 10p.
Autor:
Renuka, Venkatachalapathy, Indira Ramachandran, Anoop Chandra, Babu, PackirisamyAzhagu Saravana, Das, Somnath, Peter, Maria Jenita, Udhyasooriyan, Lalitha Priya, Senthilnathan, Karthikeyan, Sukumar, Muthusamy
Publikováno v:
International Journal of Environmental Analytical Chemistry; Dec2022, Vol. 102 Issue 18, p6720-6731, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Preparative Biochemistry & Biotechnology; 2022, Vol. 52 Issue 4, p433-442, 10p
Autor:
M. Sukumar, Maria Jenita Peter, Senthilnathan Karthikeyan, Basheer Vajiha Aafrin, Udhyasooriyan Lalitha Priya, Indira Ramachandran Anoop Chandra, Renuka Venkatachalapathy, Somnath Das
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 43
The reduction efficiency of the extracts of Albizia amara and Acacia concinna against most widely used organophosphorus pesticides such as dimethoate, malathion, dichlorvos, and chlorpyrifos on tomato samples was investigated. The pesticide residues
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.